Apparaten en accessoires
Noten bolognese
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm) (facultatief)40 g
-
hazelnoten walnoten, amandelen of gemengde noten150 g
-
gemengde Provençaalse kruiden3 el
-
teentjes knoflook2
-
prei in stukken (3 cm)150 g
-
olijfolie50 g
-
tomaten uit blik800 g
-
tomatenpuree1 el
-
verse basilicumbladeren en iets meer als afwerking15 g
-
suiker2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
groentebouillon poeder1 volle el
-
lauw water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
1541.9 mg
Eiwitten
45.4 g
Calorieën
7548.9 kJ /
1804.2 kcal
Vetten
155.2 g
Vezels
38.1 g
Verzadigd vet
20.7 g
Koolhydraten
85.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Green Godess Salade
20 min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Brak ocen
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Vegetarische Wellington
2 godz. 10 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Aromatische kipcurry
1 godz.
Zoetzure tempé
50 min
Worst met erwtenrisotto
30 min